Välkommen till beställ material

Vi godkänner allt material innan det skickas ut. Hanteringen kan ta upp till 10 arbetsdagar, vid semestertid och större helger kan hanteringen ta längre tid. Allt material är kostnadsfritt.

Saknar du material i listorna, som du tidigare har kunnat beställa beror det antingen på att de är slut på lager eller att de inte längre tillhandahålls av Pfizer.

Beställ eller ladda ner material – Välj behandlingsområde i listan nedan
Alzheimer
SJUKDOM SOM GER GLÖMSKA Sjukdom som ger glömska.


Artros
1001-PFIZER-19-2010-10109 Artrox- Ett rörligare liv vid artrosArtrox är Sveriges mest sålda läkemedel med glukosamin för symtomlindring vid lätt till måttlig artros. Studier tyder på att glukosamin även kan stimulera broskets ämnesomsättning och därmed hämma den nedbrytning av ledbrosk som förekommer vid artros. Artrox kan köpas receptfritt på apoteket i den mindre förpackningen om 60 tabletter. I denna skrift får du lära dig mer om artros och hur problemet kan lindras.
1001-PFIZER-21-2010-10111 Hemövningar axelDina leder slits inte genom att du rör på dig, tvärtom har en fysiskt aktiv livsstil visat sig öka hållfastheten i ledbrosket, minska smärtan och öka funktionen i lederna.
Beställ
1001-PFIZER-21-2010-10112 Hemövningar fot/tåDina leder slits inte genom att du rör på dig, tvärtom har en fysiskt aktiv livsstil visat sig öka hållfastheten i ledbrosket, minska smärtan och öka funktionen i lederna.
Beställ
1001-PFIZER-21-2010-10131 Hemövningar hand och tummeDina leder slits inte genom att du rör på dig, tvärtom har en fysiskt aktiv livsstil visat sig öka hållfastheten i ledbrosket, minska smärtan och öka funktionen i lederna.
Beställ
Antal beställda varor 0
* obligatoriska uppgifter
Det saknas information för att vi ska kunna slutföra din beställning.
Var god fyll i rödmarkerade fält.

Här har du möjlighet att beställa eller ladda material som kan vara till stöd för dig och ge kunskap om din eller din anhöriges sjukdom.