Välkommen till beställ material

Vi godkänner allt material innan det skickas ut. Hanteringen kan ta upp till 10 arbetsdagar, vid semestertid och större helger kan hanteringen ta längre tid. Allt material är kostnadsfritt.

Saknar du material i listorna, som du tidigare har kunnat beställa beror det antingen på att de är slut på lager eller att de inte längre tillhandahålls av Pfizer.

Beställ eller ladda ner material – Välj behandlingsområde i listan nedan
Erektionsproblem
VGA-60188 Att förstå och behandla erektil dysfunktionSyftet med denna skrift är att ge information om erektil dysfunktion, dess orsaker och tillgängliga behandlingsformer. Var du än befinner dig i processen att bearbeta problemen har du tagit ett steg framåt genom att ta del av denna information.
Beställ
VGA-6867 Mannens bästa stöd finns vid hans sidaMannens åkomma, men parets gemensamma problem. Det är nog det bästa sättet att sammafatta vad erektionsstörningar handlar om. Med den här broschyren hoppas vi att du, oavsett om du är man eller kvinna, har fått den kunskap som du behöver för att gå vidare och lösa problemen.
VGA-5449 Pfizers lilla blåDen här lilla broschyren handlar om sex, manlighet och erektioner ur olika synvinklar. Här finns även lästips och några praktiska råd.
Beställ
Antal beställda varor 0
* obligatoriska uppgifter
Det saknas information för att vi ska kunna slutföra din beställning.
Var god fyll i rödmarkerade fält.

Här har du möjlighet att beställa eller ladda material som kan vara till stöd för dig och ge kunskap om din eller din anhöriges sjukdom.