Är du vårdgivare eller arbetsgivare?

Med Pfizer Services hälso- och behandlingsprogram kan du som arbetsgivare eller vårdgivare på ett enkelt sätt hjälpa dina medarbetare/patienter steg för steg till en bättre hälsa.

Samtliga program bygger på en licensmodell och vi erbjuder olika nivåer av licensköp anpassade efter just era behov. Läs mer om detta och våra mervärden under; 

Sömnskolan »

Sov Bättre »

Tobaksfri »

För våra program under utveckling: Stress & Smärta – kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Kom ihåg: Kundnöjdhet - en garanti!

Vi ger dig som vårdgivare och kund rätt att bryta licensavtalet om du eller dina deltagare inte är nöjda med programmet.

Vilka mervärden får jag som kund?

Du kommer genom Pfizer Services webbportal att på ett effektivt och enkelt sätt kunna följa din patient genom hela upplägget, se framsteg, följsamhet och kunna coacha patienten.

Du kan enkelt ta fram feedback på hur det går för deltagarna genom standardiserade rapporter för deltagande och resultat samt alla program avslutas med en webbaserad utvärdering om vad din patient tycker om programmet. Med våra program får du manualer, marknadsföringsmaterial och självfallet en grundutbildning i programmet och användning av webportalen.  Tveka inte att kontakta oss för en demonstration av våra program samt de mervärden du får som kund.

Anna De Geer, Hälsoekonom
Ingela Nåsell, Affärschef Syd
Dusko Stojanovic, Tjänsteutvecklingschef

Tel nr växel. 08-550 520 00
e-mail: kundsamverkan@pfizer.com